Tiedote 19.12.2018: Saatko tilatessa ilmoituksen "Osoitteellesi ei ole toimitustapaa saatavilla"? Ei hätää! Kokeile toista selainta (muu kuin Chrome), toista laitetta (muu kuin Android) tai jätä tilauksesi sähköpostilla: info@ekohelsinki.fi. Paikannamme ongelmaa.

Pahoittelemme ylimääräistä vaivaa. TOIMITUSTAVAT

Toimitamme lähetykset kuljetusyhtiölle 1-2 arkipäivän sisällä. Ennen klo 12.00 arkipäivisin tehdyt tilaukset siirtyvät kuljetusyhtiölle saman arkipäivän aikana.

Ilmoitamme sähköpostilla kun lähetys on postitettu ja kerromme mahdollisen seurantakoodin. Saat saapumisilmoituksen kuljetusyhtiöltä, kun pakettisi on noudettavissa. Manner-Suomi

Vaihtoehdot: 

 1. Postipaketti -  Nouto pakettiautomaatista tai postista 5,90€. 

Tilaus toimitetaan valitsemaasi Postin toimipisteeseen. Mikäli valitsemasi pakettiautomaatti on täynnä, paketti ohjataan lähimpään Postin palvelupisteeseen. Posti säilyttää paketteja 7 päivää saapumisesta.

2. Matkahuollon Lähi- tai Bussipaketti 7,90€. 

Tilaus toimitetaan valitsemaasi Matkahuollon toimipisteeseen. Matkahuolto säilyttää paketteja 4 arkipäivää saapumisesta. 

3. Kotiinkuljetus (Posti) 11,90€. 

Posti varmistaa kotiinkuljetuksen ajankohdan puhelimitse (suuret kaupungit klo 9-21, pienet paikkakunnat 9-14)Ahvenanmaa

Tilaukset Ahvenanmaalle onnistuvat tällä hetkellä vain sähköpostitse: info ( ä t ) ekohelsinki.fi

Toimitustavat Ahvenanmaalle: 

 1. Postipaketti -  Nouto pakettiautomaatista tai postista 11,90€. 

Tilaus toimitetaan valitsemaasi Postin toimipisteeseen. Posti säilyttää paketteja 7 päivää saapumisesta. Ulkomaat
Tilaukset ulkomaille onnistuvat tällä hetkellä vain sähköpostitse: info ( ä t ) ekohelsinki.fi. Ulkomaan toimituksien hinnasto (englanniksi). _____________________________

PAKKAUKSET

Pyrimme käyttämään ekologisia pahvi- tai paperipakkauksia.  Uusiokäytämme saapuvan pakkausmateriaalin, mikäli pakkaukset ovat puhtaita ja tarpeeksi pieniä. Muun pakkausjätteen kierrätämme tai hyödynnämme varastolla. Emme käytä muovipakkauksia, ellei kyse ole valmistajan pakkauksien uudelleen käyttämisestä.

 

_____________________________

TUOTEPALAUTUKSET


Myönnämme tuotteillemme kuluttajasuojalain mukaisen 14 vuorokauden palautusoikeuden. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Myös pakkauksen tulee olla virheetön (esim. rintaliivien pahvipakkaukset), sillä tuotteitta ei voi jälleenmyydä rikkinäisessä pakkauksessa. 

Huomaathan, että hygienia- ja intiimituotteilla ei ole palautusoikeutta pakkauksen avaamisen jälkeen, koska tuote ei ole palautettavissa myyntiin luonteensa vuoksi. Hygienia- ja intiimituotteita ovat esimerkiksi alusasut (sinetöidyt pakkaukset), läpimenevät korvakorut, sukat, sukkahousut ym. vastaavanlaiset tuotteet.Palautuskulut:

1. Normaalihintaisten vaatteiden palautus on maksutonta (kotimaan tilaukset).

2. Aletuotteiden palautuskustannuksista vastaa asiakas. Vähennämme 5,90€ suuruisen toimitusmaksun hyvityksen loppusummasta.

3. Kodin tarvikkeiden palautuskustannuksista vastaa asiakas (saippuat, kestopussit, kangaskassit). Vähennämme 5,90€ suuruisen toimitusmaksun hyvityksen loppusummasta.

4. Ahvenanmaa ja ulkomaat: Asiakas vastaa palautuksista aiheutuvista kustannuksista.
Palautusohjeet:

1. Ilmoita meille sähköpostilla ( info@ekohelsinki.fi ) seuraavat tiedot:
- Nimesi
- Tuote, jonka haluat palauttaa
- Palautuksen syy (tämän tiedon avulla voimme parantaa tuotekuvauksia ja verkkokauppaamme)

Rekisteröitynyt asiakas voi jättää palautuspyynnön myös tilinhallinnan kautta.


2. Pakkaa palautettavat tuotteet
Tarkasta, että palautettavat tuotteet ovat alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa.  Tuotelappujen ja hygieniasuojien tulee olla kiinni.

Pakkaa tuotteet huolellisesti alkuperäiseen lähetyspakkaukseen. Revithän pakkauksesta irti alkuperäiset lähetyslaput ja viivakoodit, jotta palautus löytää perille.

3.  Saat 1-2 arkipäivän sisällä Helposti-koodin sähköpostitse.
•    Lähetämme sinulle sähköpostilla 1-2 arkipäivän sisällä Helposti-koodin ja palautuksen osoitetiedot.

•    Kirjoita Helposti-koodi, lähettäjän ja vastaanottajan osoitetiedot sekä matkapuhelinnumerot paketin päälle. Vaihtoehtoisesti voit tulostaa sähköpostin mukana tulleen osoitekortin ja teipata sen paketin päälle.

•    Voit jättää paketin Helposti-koodia näyttämällä lähimpään Postin palvelupisteeseen tai pakettiautomaattiin.

Koodi on voimassa 7 päivää - postitathan palautuksen 7 päivän sisällä.

4. Rahan palautus
Saat sähköpostiisi ilmoituksen, kun olemme käsitelleet palautuksesi. Hyvitämme tuotteiden hinnan samaa maksukanavaa pitkin mitä käytit maksaessasi. Käsittelemme ja hyvitämme palautukset 14 arkipäivän sisällä palautuksen saapumisesta.

Lue lisää tuotepalautuksista sopimusehdoistamme.


_____________________________

TUOTTEEN VAIHTO

Oliko koko väärä tai haluatko vaihtaa toiseen väriin?

Tuotteen vaihto onnistuu seuraavasti:

1. Palauta vääränkokoinen tai -värinen tuote meille. Katso palautus-ohjeet yllä. Normaalihintaisten vaatteiden palautus on maksutonta.
2. Tilaa uusi tuote sivuiltamme. Näet haluamasi tuotteen saatavuuden heti ja saat tuotteen nopeasti perille.
3. Käsittelemme ja hyvitämme palautuksesi, kun se on saapunut perille.