YLEISTÄ

Sopimusehdot löytyvät tämän linkin takaa. Pidätämme oikeuden korjata virheellisiä hintoja. Kirjoitusvirheitä saattaa esiintyä.

--

Tiedote 2019: Saatko tilatessa ilmoituksen "Osoitteellesi ei ole toimitustapaa saatavilla"? Ei hätää! Kokeile toista selainta (muu kuin Chrome), toista laitetta (muu kuin Android) tai jätä tilauksesi sähköpostilla: info@ekohelsinki.fi. Paikannamme ongelmaa.

Pahoittelemme ylimääräistä vaivaa. 

_____________________________

TOIMITUSTAVAT

Toimitamme lähetykset kuljetusyhtiölle 1-2 arkipäivän sisällä.

Ilmoitamme sähköpostilla kun lähetys on postitettu ja kerromme mahdollisen seurantakoodin. Saat saapumisilmoituksen kuljetusyhtiöltä, kun pakettisi on noudettavissa. Manner-Suomi

Tilauksen yhteisumman ollessa yli 150€ toimituskuluja ei peritä (kotimaan tilaukset). *

Vaihtoehdot: 

 1. Postipaketti -  Nouto pakettiautomaatista tai postista 5,90€. 

Tilaus toimitetaan valitsemaasi Postin toimipisteeseen. Mikäli valitsemasi pakettiautomaatti on täynnä, paketti ohjataan lähimpään Postin palvelupisteeseen. Posti säilyttää paketteja 7 päivää saapumisesta.

2. Matkahuollon Lähi- tai Bussipaketti 7,90€. 

Tilaus toimitetaan valitsemaasi Matkahuollon toimipisteeseen. Matkahuolto säilyttää paketteja 4 arkipäivää saapumisesta. 

3. Kotiinkuljetus (Posti) 11,90€. 

Posti varmistaa kotiinkuljetuksen ajankohdan puhelimitse (suuret kaupungit klo 9-21, pienet paikkakunnat 9-14)

*Mikäli tilauksen yhteissumma on tilatessa yli 150€ ja haluat palauttaa osan tuotteista niin, että jäljelle jäävä tilauksen arvo on tämän jälkeen alle 150€, sekä toimitus- että palautuskulut vähennetään hyvitettävästä summasta.Ahvenanmaa

Toimitustavat Ahvenanmaalle: 

 1. Postipaketti -  Nouto pakettiautomaatista tai postista 12,90€. 

Tilaus toimitetaan valitsemaasi Postin toimipisteeseen. Posti säilyttää paketteja 7 päivää saapumisesta. Ulkomaat
Toimituskulut riippuvat kohdemaasta, kt. ulkomaan toimituksien hinnasto (englanniksi). _____________________________

PAKKAUKSET

Pyrimme käyttämään ekologisia pahvi- tai paperipakkauksia.  Uusiokäytämme saapuvan pakkausmateriaalin, mikäli pakkaukset ovat puhtaita ja tarpeeksi pieniä. Muun pakkausjätteen kierrätämme tai hyödynnämme varastolla. Emme käytä muovipakkauksia, ellei kyse ole valmistajan pakkauksien uudelleen käyttämisestä.

 

_____________________________

TUOTTEEN VAIHTO

Tuotteen vaihto on maksutonta ja onnistuu seuraavasti:

1. Palauta tuote. Katso palautus-ohjeet alta kohdasta "Tuotepalautukset". Ilmoita, että kyseessä on tuotteen vaihto.
2. Tilaa uusi tuote sivuiltamme. Näet haluamasi tuotteen saatavuuden heti ja saat tuotteen nopeasti perille.
3. Käsittelemme ja hyvitämme palautuksesi, kun se on saapunut perille. Hyvitämme samalla myös mahdolliset vaihdosta aiheutuneet ylimääräiset postikulut. 

_____________________________

TUOTEPALAUTUKSET


Myönnämme tuotteillemme kuluttajasuojalain mukaisen 14 vuorokauden palautusoikeuden. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Myös pakkauksen tulee olla virheetön (esim. rintaliivien pahvipakkaukset), sillä tuotteitta ei voi jälleenmyydä rikkinäisessä pakkauksessa. Mikäli palautettava tuote ei ole myyntikelpoinen tai tuote ei vastaa alkuperäiskuntoa, pidätämme oikeuden arvonalennukseen. 

Huomaathan, että hygienia- ja intiimituotteilla ei ole palautusoikeutta pakkauksen avaamisen jälkeen, koska tuote ei ole palautettavissa myyntiin luonteensa vuoksi. Hygienia- ja intiimituotteita ovat esimerkiksi alusasut (sinetöidyt pakkaukset), läpimenevät korvakorut, sukat, sukkahousut ym. vastaavanlaiset tuotteet.Palautuskulut:

Kotimaan tilaukset: Palautettavasta summasta vähennetään palautuskulut 5,90€. Palautuskulut kattavat osan käsittely- ja postikustannuksista. 

Ahvenanmaa ja ulkomaat: Asiakas vastaa palautuksista aiheutuvista kustannuksista täysimääräisesti. 

Mikäli tilauksen yhteissumma on tilatessa yli 150€ ja haluat palauttaa osan tuotteista niin, että jäljelle jäävä tilauksen arvo on tämän jälkeen alle 150€, sekä toimitus- että palautuskulut vähennetään hyvitettävästä summasta.

Pyydämme sinua tarkistamaan kokosi tuotteen kokotaulukosta aina ennen tilausta. Jokainen ylimääräinen lähetys kuormittaa ympäristöä ja valitsemalla oikean koon vältyt kuormittamasta ympäristöä turhaan. Kokotaulukko löytyy aina kunkin tuotteen kohdalta. Mikäli olet epävarma koosta, mallista tai väristä - ota yhteyttä asiakaspalveluumme (info ( ä t ) ekohelsinki.fi). Autamme mielellämme sinua löytämään sopivan tuotteen.
Palautusohjeet:

1. Ilmoita meille sähköpostilla ( info@ekohelsinki.fi ) seuraavat tiedot:
- Nimesi
- Tuote, jonka haluat palauttaa
- Palautuksen syy (tämän tiedon avulla voimme parantaa tuotekuvauksia ja verkkokauppaamme)

Rekisteröitynyt asiakas voi jättää palautuspyynnön myös tilinhallinnan kautta.


2. Pakkaa palautettavat tuotteet
Tarkasta, että palautettavat tuotteet ovat alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa.  Tuotelappujen ja hygieniasuojien tulee olla kiinni.

Pakkaa tuotteet huolellisesti alkuperäiseen lähetyspakkaukseen. Revithän pakkauksesta irti alkuperäiset lähetyslaput ja viivakoodit, jotta palautus löytää perille.

3.  Saat 1-2 arkipäivän sisällä Helposti-koodin sähköpostitse.
•    Lähetämme sinulle sähköpostilla 1-2 arkipäivän sisällä Helposti-koodin ja palautuksen osoitetiedot.

•    Kirjoita Helposti-koodi, lähettäjän ja vastaanottajan osoitetiedot sekä matkapuhelinnumerot paketin päälle. Vaihtoehtoisesti voit tulostaa sähköpostin mukana tulleen osoitekortin ja teipata sen paketin päälle.

•    Voit jättää paketin Helposti-koodia näyttämällä lähimpään Postin palvelupisteeseen tai pakettiautomaattiin.

Koodi on voimassa 7 päivää - postitathan palautuksen 7 päivän sisällä.

4. Rahan palautus
Saat sähköpostiisi ilmoituksen, kun olemme käsitelleet palautuksesi. Hyvitämme tuotteiden hinnan samaa maksukanavaa pitkin mitä käytit maksaessasi. Käsittelemme ja hyvitämme palautukset 14 arkipäivän sisällä palautuksen saapumisesta.

Lue lisää tuotepalautuksista sopimusehdoistamme.