TOIMITUSTAVAT

Manner-Suomi

Toimitamme tilaukset Manner-Suomeen kirjattuna postipakettina hintaan 5,90€.

Muut toimitusvaihtoehdot: Matkahuollon Lähi- tai Bussipaketti  7,90€, Postin kotiinkuljetus 11,90€.

Yli 150,00 euron tilaukset toimitamme veloituksetta edullisimman toimitustavan mukaisesti. 

Pienet, alle 3cm paksuiset, tilaukset toimitamme pikkupakettina suoraan koti-ovelle päiväpostin mukana. Myös pikkupaketeissa on seurantakoodi.

Toimitamme lähetykset kuljetusyhtiölle 1-2 arkipäivän sisällä. Ennen klo 12.00 arkipäivisin tehdyt tilaukset siirtyvät kuljetusyhtiölle saman arkipäivän aikana.

Ilmoitamme sähköpostilla kun lähetys on postitettu ja kerromme mahdollisen seurantakoodin. Saat mahdollisesti myös tekstiviestin kuljetusyhtiöltä.

 

Huomioithan; Posti säilyttää lähetyksiä seitsemän vuorokautta. Pakettiautomaattilähetykset ovat noudettavissa myös viikon ajan.Ahvenanmaa

Toimituskulut_Ahvenanmaa_ekohelsinkiUlkomaat
Ulkomaan toimituksien hinnasto. Jätä tilaus sähköpostitse: info ( ä t ) ekohelsinki.fi

PAKKAUKSET

Pyrimme käyttämään ekologisia pahvi- tai paperipakkauksia.  Uusiokäytämme saapuvan pakkausmateriaalin, mikäli pakkaukset ovat puhtaita ja tarpeeksi pieniä. Muun pakkausjätteen kierrätämme tai hyödynnämme varastolla. Emme käytä muovipakkauksia, ellei kyse ole valmistajan pakkauksien uudelleen käyttämisestä.

 TUOTEPALAUTUKSET

Myönnämme tuotteillemme kuluttajasuojalain mukaisen 14 vuorokauden palautusoikeuden. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia vaatteita. Myös pakkauksen tulee olla virheetön (esim. rintaliivien pahvipakkaukset), sillä tuotteitta ei voi jälleenmyydä rikkinäisessä pakkauksessa. 

Normaalihintaisten vaatteiden palautus on maksutonta (huom. ei koske Ahvenanmaata tai ulkomaan tilauksia).

Ale- ja poistotuotteiden palautuskustannuksista vastaa asiakas. Kodin tarvikkeiden palautuskustannuksista vastaa asiakas (saippuat, kestopussit, kangaskassit). Edellä mainituissa tilanteissa (aletuotteet ja kodin tarvikkeet), vähennämme 5,90€ suuruisen toimitusmaksun hyvityksen loppusummasta.

Huom! Ahvenanmaa ja ulkomaat: asiakas vastaa palautuksista aiheutuvista kustannuksista.

Huomaathan, että hygienia- ja intiimituotteilla ei ole palautusoikeutta pakkauksen avaamisen jälkeen, koska tuote ei ole palautettavissa myyntiin luonteensa vuoksi. Hygienia- ja intiimituotteita ovat esimerkiksi alusasut (sinetöidyt pakkaukset), läpimenevät korvakorut, sukat, sukkahousut ym. vastaavanlaiset tuotteet.


Palautus:

1. Ilmoita meille sähköpostilla ( info@ekohelsinki.fi ) seuraavat tiedot:
- Nimesi
- Tuote, jonka haluat palauttaa
- Palautuksen syy (tämän tiedon avulla voimme parantaa tuotekuvauksia ja verkkokauppaamme)

Rekisteröitynyt asiakas voi jättää palautuspyynnön myös tilinhallinnan kautta.


2. Pakkaa palautettavat tuotteet
Tarkasta, että palautettavat tuotteet ovat alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa.  Tuotelappujen ja hygieniasuojien tulee olla kiinni.

Pakkaa tuotteet huolellisesti alkuperäiseen lähetyspakkaukseen. Revithän pakkauksesta irti alkuperäiset lähetyslaput ja viivakoodit, jotta palautus löytää perille.

3.  Saat 1-2 arkipäivän sisällä Helposti-koodin sähköpostitse.
•    Lähetämme sinulle sähköpostilla 1-2 arkipäivän sisällä Helposti-koodin ja palautuksen osoitetiedot.

•    Kirjoita Helposti-koodi, lähettäjän ja vastaanottajan osoitetiedot sekä matkapuhelinnumerot paketin päälle. Vaihtoehtoisesti voit tulostaa sähköpostin mukana tulleen osoitekortin ja teipata sen paketin päälle.

•    Voit jättää paketin Helposti-koodia näyttämällä lähimpään Postin palvelupisteeseen tai pakettiautomaattiin.

Koodi on voimassa 7 päivää - postitathan palautuksen 7 päivän sisällä.

4. Rahan palautus
Saat sähköpostiisi ilmoituksen, kun olemme käsitelleet palautuksesi. Hyvitämme tuotteiden hinnan samaa maksukanavaa pitkin mitä käytit maksaessasi. Käsittelemme ja hyvitämme palautukset 14 arkipäivän sisällä palautuksen saapumisesta.

Lue lisää tuotepalautuksista sopimusehdoistamme.TUOTTEEN VAIHTO

Oliko koko väärä tai haluatko vaihtaa toiseen väriin?

Tuotteen vaihto onnistuu seuraavasti:

1. Palauta vääränkokoinen tai -värinen tuote meille. Katso palautus-ohjeet yllä. Normaalihintaisten tuotteiden palautus on maksutonta.
2. Tilaa uusi tuote sivuiltamme. Näet haluamasi tuotteen saatavuuden heti ja saat tuotteen nopeasti perille.
3. Käsittelemme ja hyvitämme palautuksesi, kun se on saapunut perille.