Takaisin blogin etusivulle >>Moomin x People Tree-mallisto on täällä!

People Tree:n suloinen Muumi-mallisto on täällä! Mallisto juhlistaa ensimmäistä Tove Janssonin (1914-2001) kirjoittamaa Muumikirjaa, joka täyttää 75-vuotta vuonna 2020. Muumit ja suuri tuhotulva julkaistiin ruotsiksi vuonna 1945.


Malliston iki-ihanat vaatteet ovat valmistettu vastuullisesti luomupuuvillasta. People Tree on yksi alan pioneereista - brändi on valmistanut ekologisia ja eettisiä vaatteita sekä asusteita jo vuodesta 1991.MallistoMuumi Family-kauluspaita

Muumi-kauluspaita_ekohelsinki

Ihana Muumi Family kauluspaita on täydellinen valinta toimistolle. Paita on malliltaan rento ja materiaali tuntuu pehmoiselta ihoa vasten. Paita on 100% luomupuuvillaa ja napitkin ovat ympäristöystävällisiä corozo-nappeja.


Tustu tästä Muumi-kauluspaitaanMuumi Family-mekko

MuumiFamilyMekko_ekohelsinki


Muumi Family-mekko sopii jokapäiväiseen käyttöön. Yhdistä mekko kylmällä säällä paksuihin sukkahousuihin ja neuleeseen. Lämpimällä säällä voit käyttää mekkoa sellaisenaan. Yhdistä esimerkiksi valkoisiin tennistossuihin. Mekko on myös juhlakelpoinen – täydellinen valinta rentoihin illanistujaisiin.
Mekko on valmistettu 100% luomupuuvillasta.


Tutustu tästä Muumi Family-mekkoonMuumi marjamekko

MuumiMarjamekko_ekohelsinki

Muumi-mekkoja on saatavilla myös sinisen värisenä! Sinikuosinen Muumi marjamekko sopii niin arkeen, kuin rentoon illanviettoon. Yhdistä sukkahousuihin tai käytä sellaisenaan.


Sininen Muumi marjamekko on valmistettu luomupuuvillasta. Materiaalissa on mukana 5% elastaania, joka antaa sopivasti joustoa ja lisää käyttömukavuutta. Kangas on trikoomaista.

Tutustu tästä Muumi marjamekkoonMuumi-sukat

Muumisukat-luomupuuvilla-ekohelsinki


People Treen Muumi-mallisto sisältää myös suloisia sukkia Muumi-hahmoilla. Piristä arkea tai anna lahjaksi. Valmistettu luomupuuvillasta.


Tästä Muumi-sukkiinValmistus


Punakuosiset Muumi-tuotteet tulevat Intiasta,  Assisi Garmetin ompelimosta. Assisi Garmet on perustettu kouluttamaan ja tarjoamaan työtä kuuroille, mykille ja huonossa asemassa oleville naisille.  Assisi Garmet käyttää Reilun Kaupan luomupuuvillaa, joka on sertifioitu FLO:n merkkijärjestelmän mukaan.


Sinikuosiset Muumi-tuotteet valmistetaan Delhissä Rajlakshmi Cotton Mills:ssa, joka on luomupuuvillavaatteiden valmistuksen edelläkävijä. Rajlakshmi Cotton Mills yhdistää korkealaatuisen räätälintyön ja reilut työolosuhteet. Myös Rajlakshmi Cotton Mills käyttää Reilun Kaupan luomupuuvillaa.


Muumi-sukat tulevat puolestaan Turkista, Bulus Socksin ompelimosta. Bulus Socks on valmistanut korkealaatuisia puuvillasukkia jo vuodesta 1983.
Ps. People Tree:n Muumi-mallistolle on tulossa jatkoa syksyllä 2020Ihania Muumi-hetkiä toivottaen, 
4.1.2020 Ksenia/Ekohelsinki.fi

Support your local business!Takaisin blogin etusivulle >>