Ekohelsingin digitaalinen vaatelainaamo on täällä!

Vuokraa vaate juhliin, töihin tai ihan vain arkeen! Vaatevuokrauksen avulla sinun ei tarvitse omistaa. Voit kokeilla rohkeasti eri tyylejä pelkäämättä, että tuote jää kaapin perukoille käyttämättömänä.



Näin se toimii

1. Valitse haluamasi vaate vaatelainaamon puolelta.

Tuotteen voi vuokrata 7 tai 14 vuorokaudeksi kerrallaan. Tuote postitetaan sinulle 1-2 arkipäivän sisällä tilauksestasi. Vuokra-aikasi alkaa, kun noudat tuotteen.

Huomaathan, että paketteja ei pääsääntöisesti jaella pyhäpäivinä ja viikonloppuisin. Esimerkiksi perjantaina tilattu tuote on todennäkäisesti perillä vasta seuraavana tiistaina.

Voit myös ostaa lisäpäiviä, jos haluatkin nauttia tuotteesta pidempään.

2. Käytä ja nauti vaatteesta

3. Palauta vaate.

Käytä mukana tullutta palautustarraa. Vaatetta ei tarvitse pestä ennen palautusta.



UKK

 • Miten pitkäksi aikaa voin vuokrata tuotteen?

Tarjoamme tällä hetkellä kertavuokrausta 7 tai 14 vuorokaudeksi kerrallaan. Voit myös pidentää vuokra-aikaasi ostamalla lisäaikaa tästä.

 • Millaisessa kunnossa vaatteet ovat?

Vuokraamamme vaatteet ovat aina puhtaita ja erinomaisessa / hyvässä kunnossa. Huomaathan, että Ekohelsingin lainaamon vaatteet ovat yhteiskäytössä ja niissä voi olla pieniä käytön merkkejä.

 • Voiko tuotteen ostaa itselle?

Kyllä voi! Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin järjestämme tuotteen lunastuksen: info@ekohelsinki.fi

 • Maksaako postitus?

Otamme tuotteen postituksesta pienen maksun. Voit valita postitusvaihtoehdoksi Postin, kotiinkuljetuksen tai Matkahuollon. Katso tästä toimitusvaihtoehdot.

Vuokrauksen palautuskustannukset sisältyvät hintaan.

 • Miten vaate palautetaan vuokra-ajan päätyttyä?

Palautus on helppoa. Pakkaa tuote alkuperäiseen laatikkoon ja kiinnitä kanteen palautustarra. Jätä paketti Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Tuotteet voi vuokrata ja palauttaa ainoastaan Suomen sisällä (pl. Ahvenanmaa). Palautus sisältyy vuokrauksen hintaan.

Postitus tulee tehdä vuokrausjakson viimeisenä päivänä klo 24 mennessä. 

Esimerkki: Olet vuokrannut tuotteen 7 päiväksi. Noudat tuotteen Postista maanantaina. Vuokra-jaksosi päättyy tällöin sunnuntaina klo 24:00, johon mennessä tuote tulee jättää Postiin.

 • Mitä jos palautukseni viivästyy?

Postitathan tuotteen takaisin viimeisenä vuokrauspäivänä klo 24:00 mennessä. Myöhästymisestä perimme myöhästymismaksun, joka on 19€/kalenteripäivä.

 • Mitä jos vaate ei tunnu omalta tai koko on väärä?

Yksi vuorauksen ideoista on päästä kokeilemaan erilaisia vaatteita, joita normaalisti ei tulisi itselleen ostettua. Suosittelemme testaamaan vaatetta rauhassa ja antamaan sille aikaa.

Jokaisen vuokratuotteen kohdalta löytyy koko-opas ja mahdollisimman paljon tietoa tuotteen istuvuudesta. Jos epäröit kahden koon välillä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin me autamme oikean koon valinnassa.

Jos kuitenkin haluat vaihtaa tuotteen toiseen kokoon, se onnistuu vuorokauden sisällä vuokrausajan alkamisesta. Tuotteen vuokraus sisältää yhden maksuttoman koon vaihdon. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme: info@ekohelsinki.fi 

(Jos vuokrausaikasi alkaa viikonloppuna / pyhäpäivänä – ei hätää, palaamme asiaan heti seuraavana työpäivänä.)

 • Voiko tuotteen varata?

Tuotteita ei voi tällä hetkellä varata. Ekohelsingin vaatelainaamo on kokeiluvaiheessa – kehitämme varausmahdollisuuden, mikäli vaatteiden vuokraukselle on tarpeeksi kysyntää :)

 • Voinko pestä tai silittää vaatteen?

Vaatteen loppupesu sisältyy hintaan, joten sinun ei tarvitse huolehtia vaatteen pesusta. 

Jos haluat raikastaa tuotteen vuokrauksen aikana, niin suosittelemme tuuletusta tai kevyttä höyrytystä. Säilytä vaate henkarissa, jotta se pysyy rypyttömänä pidempään.

Tahrat voit poistaa heti tuoreeltaan esim. taputtelemalla tahraa pyyhkeellä. Jos tuote on välttämätöntä pestä, niin noudata tuotteen pesu-lapun ohjeita. 

 • Mitä jos vaate likaantuu, menee rikki tai kadotan sen?

Normaalin käytön jäljet kuuluvat asiaan, eivätkä pienet vauriot haittaa – korjaamme ne kyllä. Tämä tarkoittaa esimerkiksi normaalissa pesussa lähteviä tahroja tai napin irtoamista (säilytä ja postita nappi meille). 

Jos vaate:
- katoaa
- varastetaan
- hajoaa vuokrauskelvottomaksi
- tarhat ovat niin pahoja, etteivät lähde
perimme tuotteesta alkuperäisen hinnan (OVH-hinta). Alkuperäinen hinta on mainittu kunkin tuotteen kohdalla erikseen.

Palauttamatta jätetyt tuotteet, myös kadonneet ja varastetut, laskutetaan asiakkaalta 7 päivän kuluttua vuokra-ajan päättymisestä. Laskun maksu-aika on 14 päivää.

 • Voiko tilauksen peruuttaa?

Voit peruuttaa vuokrauksesi veloituksetta, jos emme ole vielä ehtineet postittaa tuotetta sinulle. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme: info@ekohelsinki.fi 

Kun saat seurantakoodin sähköpostiisi ja tuote on jo postitettu sinulle, sillä ei enää ole varsinaista peruutusoikeutta. 

Jos et pidä tuotteesta ja et halua vuokrata sitä, voit palauttaa sen takaisin.  Teethän palautuksen välittömästi, jotta saamme tuotteen takaisin kiertoon ja lainattua eteenpäin sitä odottavalle asiakkaalle :)  Ethän revi tuotteen sinettejä irti, jotta tiedämme että tuote on käyttämätön. Tuotteen palautuksesta ilman vuokrausta perimme 7,90€ postituskulun, joka vähennetään palautuksesi loppusummasta. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, niin neuvomme kuinka palautat tuotteen: info@ekohelsinki.fi

Huomaathan, että tarjoamme mahdollisuuden vaihtaa tuotteen toiseen kokoon vuorokauden sisällä vuokrajakson alkamisesta.



Selaa vaatevuokraamon tuotteita