Joulu 2019: Joulukuussa 2019 jätetyillä tilauksilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

-------------------------------

TUOTEPALAUTUKSET JA -VAIHDOT

Pyydämme sinua tarkistamaan kokosi tuotteen kokotaulukosta aina ennen tilausta. Jokainen ylimääräinen lähetys kuormittaa ympäristöä ja valitsemalla oikean koon vältyt kuormittamasta ympäristöä turhaan. Kokotaulukko löytyy aina kunkin tuotteen kohdalta. Mikäli olet epävarma koosta, mallista tai väristä - ota yhteyttä asiakaspalveluumme (info ( ä t ) ekohelsinki.fi). Autamme sinua löytämään sopivan tuotteen. Kiitos <3

 

_____________________________

TUOTTEEN VAIHTO

Tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto-oikeus. Normaalihintaisten tuotteiden vaihto on maksutonta ja onnistuu seuraavasti (vain Manner-Suomen tilaukset):

1. Palauta tuote. Katso palautus-ohjeet alta kohdasta "Tuotepalautukset". Ilmoita, että kyseessä on tuotteen vaihto.
2. Tilaa uusi tuote sivuiltamme. Näet haluamasi tuotteen saatavuuden heti ja saat tuotteen nopeasti perille.
3. Käsittelemme ja hyvitämme palautuksesi, kun se on saapunut perille. Hyvitämme samalla myös mahdolliset vaihdosta aiheutuneet ylimääräiset postikulut edullisimman toimitustavan mukaan (max. 5,90€).

Tuotevaihdon postikulujen hyvitys koskee vain normaalihintaisia tuotteita ja Manner-Suomen tilauksia.  

_____________________________

TUOTEPALAUTUKSET


Myönnämme tuotteillemme kuluttajasuojalain mukaisen 14 vuorokauden palautusoikeuden. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja alkuperäisessä kunnossa olevia tuotteita.  Myös pakkauksen tulee olla virheetön (esim. rintaliivien pahvipakkaukset), sillä tuotteitta ei voi jälleenmyydä rikkinäisessä pakkauksessa. Mikäli palautettava tuote ei ole myyntikelpoinen tai tuote ei vastaa alkuperäiskuntoa, pidätämme oikeuden arvonalennukseen. 

Huomaathan, että hygienia- ja intiimituotteilla ei ole palautusoikeutta pakkauksen avaamisen jälkeen, koska tuote ei ole palautettavissa myyntiin luonteensa vuoksi. Hygienia- ja intiimituotteita ovat esimerkiksi alusasut (sinetöidyt pakkaukset), läpimenevät korvakorut, sukat, sukkahousut ym. vastaavanlaiset tuotteet.Palautuskulut:

Kotimaan tilaukset: Palautettavasta summasta vähennetään palautuskulut 5,90€. Palautuskulut kattavat osan käsittely- ja postikustannuksista.

Alennettujen tuotteiden kohdalla palautuskulu veloitetaan aina, riippumatta siitä onko kyseessä vaihto vai palautus.

Ahvenanmaa ja ulkomaat: Asiakas vastaa palautuksista aiheutuvista kustannuksista täysimääräisesti. 

Mikäli tilauksen yhteissumma on tilatessa yli 150€ ja haluat palauttaa osan tuotteista niin, että jäljelle jäävä tilauksen arvo on tämän jälkeen alle 150€, sekä toimitus- että palautuskulut vähennetään hyvitettävästä summasta.
Palautusohjeet:

1. Ilmoita meille sähköpostilla ( info@ekohelsinki.fi ) seuraavat tiedot:
- Nimesi
- Tuote, jonka haluat palauttaa
- Palautuksen syy (tämän tiedon avulla voimme parantaa tuotekuvauksia ja verkkokauppaamme)

Rekisteröitynyt asiakas voi jättää palautuspyynnön myös tilinhallinnan kautta (Käyttäjätili ->  Tilaushistoria -> Valitse oikea tilaus -> Details -> Tuotepalautus) 


2. Pakkaa palautettavat tuotteet
Tarkasta, että palautettavat tuotteet ovat alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa.  Tuotelappujen ja hygieniasuojien tulee olla kiinni.

Pakkaa tuotteet huolellisesti alkuperäiseen lähetyspakkaukseen. Revithän pakkauksesta irti alkuperäiset lähetyslaput ja viivakoodit, jotta palautus löytää perille.

3.  Saat 1-2 arkipäivän sisällä Helposti-koodin sähköpostitse.
•    Lähetämme sinulle sähköpostilla 1-2 arkipäivän sisällä Helposti-koodin ja palautuksen osoitetiedot.

•    Kirjoita Helposti-koodi, lähettäjän ja vastaanottajan osoitetiedot sekä matkapuhelinnumerot paketin päälle. Vaihtoehtoisesti voit tulostaa sähköpostin mukana tulleen osoitekortin ja teipata sen paketin päälle.

•    Voit jättää paketin Helposti-koodia näyttämällä lähimpään Postin palvelupisteeseen tai pakettiautomaattiin.

Koodi on voimassa 7 päivää - postitathan palautuksen 7 päivän sisällä.

4. Rahan palautus
Saat sähköpostiisi ilmoituksen, kun olemme käsitelleet palautuksesi. Hyvitämme tuotteiden hinnan samaa maksukanavaa pitkin mitä käytit maksaessasi. 

Sinun ei tarvitse ilmoittaa tilinumeroa, palautamme rahan automaattisesti samalle pankkitilille, jolta maksoit. Mikäli maksoit PayPal:lla palautamme rahan PayPal-tilillesi. 

Käsittelemme ja hyvitämme palautukset 14 arkipäivän sisällä palautuksen saapumisesta.

Lue lisää tuotepalautuksista sopimusehdoistamme.