TUOTEPALAUTUKSET JA -VAIHDOT

Pyydämme sinua tarkistamaan kokosi tuotteen kokotaulukosta aina ennen tilausta. Jokainen ylimääräinen lähetys kuormittaa ympäristöä ja valitsemalla oikean koon vältyt kuormittamasta ympäristöä turhaan. Kokotaulukko löytyy aina kunkin tuotteen kohdalta. Mikäli olet epävarma koosta, mallista tai väristä - ota yhteyttä asiakaspalveluumme (info ( ä t ) ekohelsinki.fi). Autamme sinua löytämään sopivan tuotteen. Kiitos <3

 

_____________________________

TUOTTEEN VAIHTO

Tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto-oikeus. Normaalihintaisten tuotteiden vaihto on maksutonta ja onnistuu seuraavasti (vain Manner-Suomen tilaukset):

1. Ilmoita meille sähköpostilla ( info@ekohelsinki.fi ) seuraavat tiedot:
- Nimesi
- Tuote/tuotteet, jonka haluat vaihtaa
2. Saat 1-2 arkipäivän sisällä postikoodin vaihtoa varten
3. Pakkaa ja palauta epäsopiva tuote
4. Postimme sinulle vaihtotuotteen, kun lähettämäsi alkuperäinen tuote on saapunut takaisin varastollemme

Mikäli haluat toisen koon nopeasti perille, voit tilata uuden tuotteen sivuiltamme. Tässä tapauksessa käsittelemme ja hyvitämme palautuksesi, kun se on saapunut perille. Hyvitämme samalla myös mahdolliset vaihdosta aiheutuneet ylimääräiset postikulut edullisimman toimitustavan mukaan (max. 5,90€). Tuotevaihdon postikulujen hyvitys koskee vain normaalihintaisia tuotteita ja Manner-Suomen tilauksia.  

_____________________________

TUOTEPALAUTUKSET


Myönnämme tuotteillemme kuluttajasuojalain mukaisen 14 vuorokauden palautusoikeuden. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja alkuperäisessä kunnossa olevia tuotteita.  Myös pakkauksen tulee olla virheetön (esim. rintaliivien pahvipakkaukset), sillä tuotteitta ei voi jälleenmyydä rikkinäisessä pakkauksessa. Mikäli palautettava tuote ei ole myyntikelpoinen tai tuote ei vastaa alkuperäiskuntoa, pidätämme oikeuden arvonalennukseen. 

Huomaathan, että hygienia- ja intiimituotteilla ei ole palautusoikeutta pakkauksen avaamisen jälkeen, koska tuote ei ole palautettavissa myyntiin luonteensa vuoksi. Hygienia- ja intiimituotteita ovat esimerkiksi alusasut (sinetöidyt pakkaukset), läpimenevät korvakorut, sukat, sukkahousut ym. vastaavanlaiset tuotteet.Palautuskulut:

Kotimaan tilaukset: Asiakas vastaa palautuskustannuksista. Tuotevaihdon yhteydessä hyvitämme ylimääräiset postituskustannukset asiakkaalle (normaalihintaiset tuotteet).

Ahvenanmaa ja ulkomaat: Asiakas vastaa palautuksista aiheutuvista kustannuksista täysimääräisesti. 

Mikäli tilauksen yhteissumma on tilatessa yli 150€ ja haluat palauttaa osan tuotteista niin, että jäljelle jäävä tilauksen arvo on tämän jälkeen alle 150€, sekä toimitus- että palautuskulut vähennetään hyvitettävästä summasta.
Palautusohjeet:

1. Ilmoita meille sähköpostilla ( info@ekohelsinki.fi ) seuraavat tiedot:
- Nimesi
- Tuote, jonka haluat palauttaa
- Palautuksen syy (tämän tiedon avulla voimme parantaa tuotekuvauksia ja verkkokauppaamme)

Rekisteröitynyt asiakas voi jättää palautuspyynnön myös tilinhallinnan kautta (Käyttäjätili ->  Tilaushistoria -> Valitse oikea tilaus -> Details -> Tuotepalautus) 


2. Pakkaa palautettavat tuotteet
Tarkasta, että palautettavat tuotteet ovat alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa.  Tuotelappujen ja hygieniasuojien tulee olla kiinni.

Kirjoita paketin päälle lähettäjän tiedot (eli omat yhteystietosi), jotta osaamme kohdistaa palautuksen juuri sinulle. 

Pakkaa tuotteet huolellisesti alkuperäiseen lähetyspakkaukseen. Revithän pakkauksesta irti alkuperäiset lähetyslaput ja viivakoodit, jotta palautus löytää perille.

3.  Postita paketti

•    Asiakas vastaa tuotteen palautuksen kustannuksista itse. Postita paketti aina seurantakoodilla varustettuna, sillä seurantakoodi on ainoa mahdollinen todiste paketin lähettämisestä.

•    Postita paketti osoitteeseen:
Ekohelsinki Oy
Sellukatu 5 A 5
33400 Tampere
Puh. +358 45 323 7736
E-mail: info@ekohelsinki.fi

Paketti kulkee nopeammin ja edukkaammin, kun lisäät Ekohelsingin puhelinnumeron toimitukseen.

•    Edullisinta on ostaa ja maksaa paketti verkossa, yleensä paketit mahtuvat Postin tai Matkahuollon XS tai S-koon mittoihin

•    Postitathan paketin palautusajan sisällä

•    Säilytä palautuksen kuitti itselläsi

4. Rahan palautus
Saat sähköpostiisi ilmoituksen, kun olemme käsitelleet palautuksesi. Hyvitämme tuotteiden hinnan samaa maksukanavaa pitkin mitä käytit maksaessasi. 

Sinun ei tarvitse ilmoittaa tilinumeroa, palautamme rahan automaattisesti samalle pankkitilille, jolta maksoit. Mikäli maksoit PayPal:lla palautamme rahan PayPal-tilillesi. 

Käsittelemme ja hyvitämme palautukset 14 arkipäivän sisällä palautuksen saapumisesta.

Lue lisää tuotepalautuksista sopimusehdoistamme.