YLEISTÄ

Sopimusehdot löytyvät tämän linkin takaa. Pidätämme oikeuden korjata virheellisiä hintoja. Kirjoitusvirheitä saattaa esiintyä.

-----

TOIMITUSTAVAT

Postitamme tilaukset 2-7 arkipäivän sisällä.

Ilmoitamme sähköpostilla kun lähetys on postitettu ja kerromme mahdollisen seurantakoodin. Saat saapumisilmoituksen kuljetusyhtiöltä, kun pakettisi on noudettavissa. Manner-Suomi

Tilauksen yhteisumman ollessa yli 250€ toimituskuluja ei peritä (kotimaan tilaukset). *

Vaihtoehdot: 

 1. Postipaketti -  Nouto pakettiautomaatista tai postista 6,90€. 

Tilaus toimitetaan valitsemaasi Postin toimipisteeseen. Mikäli valitsemasi pakettiautomaatti on täynnä, paketti ohjataan lähimpään Postin palvelupisteeseen. Posti säilyttää paketteja 7 päivää saapumisesta.

2. Matkahuollon paketti 5,90€. 

Tilaus toimitetaan valitsemaasi Matkahuollon toimipisteeseen. Matkahuolto säilyttää paketteja 4 arkipäivää saapumisesta. 

3. Kotiinkuljetus (Posti) 14,90€. 

Posti varmistaa kotiinkuljetuksen ajankohdan puhelimitse (suuret kaupungit klo 9-21, pienet paikkakunnat 9-14)

*Mikäli tilauksen yhteissumma on tilatessa yli 250€ ja haluat palauttaa osan tuotteista niin, että jäljelle jäävä tilauksen arvo on tämän jälkeen alle 250€, sekä toimitus- että palautuskulut vähennetään hyvitettävästä summasta.Ahvenanmaa

Toimitustavat Ahvenanmaalle: 

 1. Postipaketti -  Nouto pakettiautomaatista tai postista 12,90€. 

Tilaus toimitetaan valitsemaasi Postin toimipisteeseen. Posti säilyttää paketteja 7 päivää saapumisesta. Ulkomaat

Toimituskulut riippuvat kohdemaasta. Saat hinnan näkyviin laittamalla tuotteen ostoskoriin ja syöttämällä osoitetietosi kassalla. Jos maatasi ei löydy valikoista - jätä tilaus sähköpostilla: info ( ä t ) ekohelsinki.fi. 

Hinnat pääpiirteittäin: 

1. EU, kohdemaasta riippuen 8,90€ - 29€/tilaus

2. Muut kuin EU, kohdemaasta riippuen 29€ - 40€/tilausPAKKAUKSET

Pyrimme käyttämään ekologisia pahvi- tai paperipakkauksia.  Uusiokäytämme saapuvan pakkausmateriaalin, mikäli pakkaukset ovat puhtaita ja tarpeeksi pieniä. Muun pakkausjätteen kierrätämme tai hyödynnämme varastolla. Emme käytä muovipakkauksia, ellei kyse ole valmistajan pakkauksien uudelleen käyttämisestä.