Huom! Pakettien toimitukset viivästyvät Postin lakon vuoksi. Lakko alkaa maanantaina 11.11.2019 ja se kestää kaksi viikkoa. Postin mukaan paketit kulkevat myös lakon aikana, mutta toimituksissa voi olla useampien päivien viivettä. Halutessasi voit valita kuljetusvaihtoehdoksi myös Matkahuollon.

----------------------------------------------------------------------------------

YLEISTÄ

Sopimusehdot löytyvät tämän linkin takaa. Pidätämme oikeuden korjata virheellisiä hintoja. Kirjoitusvirheitä saattaa esiintyä.

--

Tiedote 2019: Saatko tilatessa ilmoituksen "Osoitteellesi ei ole toimitustapaa saatavilla"? Ei hätää! Kokeile toista selainta (muu kuin Chrome), toista laitetta (muu kuin Android) tai jätä tilauksesi sähköpostilla: info@ekohelsinki.fi. Paikannamme ongelmaa.

Pahoittelemme ylimääräistä vaivaa. TOIMITUSTAVAT

Toimitamme lähetykset kuljetusyhtiölle 1-2 arkipäivän sisällä.

Ilmoitamme sähköpostilla kun lähetys on postitettu ja kerromme mahdollisen seurantakoodin. Saat saapumisilmoituksen kuljetusyhtiöltä, kun pakettisi on noudettavissa. Manner-Suomi

Tilauksen yhteisumman ollessa yli 150€ toimituskuluja ei peritä (kotimaan tilaukset). *

Vaihtoehdot: 

 1. Postipaketti -  Nouto pakettiautomaatista tai postista 5,90€. 

Tilaus toimitetaan valitsemaasi Postin toimipisteeseen. Mikäli valitsemasi pakettiautomaatti on täynnä, paketti ohjataan lähimpään Postin palvelupisteeseen. Posti säilyttää paketteja 7 päivää saapumisesta.

2. Matkahuollon Lähi- tai Bussipaketti 7,90€. 

Tilaus toimitetaan valitsemaasi Matkahuollon toimipisteeseen. Matkahuolto säilyttää paketteja 4 arkipäivää saapumisesta. 

3. Kotiinkuljetus (Posti) 11,90€. 

Posti varmistaa kotiinkuljetuksen ajankohdan puhelimitse (suuret kaupungit klo 9-21, pienet paikkakunnat 9-14)

*Mikäli tilauksen yhteissumma on tilatessa yli 150€ ja haluat palauttaa osan tuotteista niin, että jäljelle jäävä tilauksen arvo on tämän jälkeen alle 150€, sekä toimitus- että palautuskulut vähennetään hyvitettävästä summasta.Ahvenanmaa

Toimitustavat Ahvenanmaalle: 

 1. Postipaketti -  Nouto pakettiautomaatista tai postista 12,90€. 

Tilaus toimitetaan valitsemaasi Postin toimipisteeseen. Posti säilyttää paketteja 7 päivää saapumisesta. Ulkomaat

Toimituskulut riippuvat kohdemaasta. Saat hinnan näkyviin laittamalla tuotteen ostoskoriin ja syöttämällä osoitetietosi kassalla. Jos maatasi ei löydy valikoista - jätä tilaus sähköpostilla: info ( ä t ) ekohelsinki.fi. 

Hinnat pääpiirteittäin: 

1. EU, kohdemaasta riippuen 8,90€ - 16,90€/tilaus

2. Muut kuin EU, kohdemaasta riippuen 29€ - 40€/tilausPAKKAUKSET

Pyrimme käyttämään ekologisia pahvi- tai paperipakkauksia.  Uusiokäytämme saapuvan pakkausmateriaalin, mikäli pakkaukset ovat puhtaita ja tarpeeksi pieniä. Muun pakkausjätteen kierrätämme tai hyödynnämme varastolla. Emme käytä muovipakkauksia, ellei kyse ole valmistajan pakkauksien uudelleen käyttämisestä.