Renee hihaton (hamppua)

35,00 €
Sis. alv

Miesten rento ja ajaton hihaton paita. Valmistettu hamppu- ja luomupuuvillasekoitteesta.

Väri
Koko
Määrä

Miesten hihaton hamppupaita. Selkäpuolella kolme ommelta (kt. kuva 2). Hihaton on malliltaan melko ihonmyötäinen. Materiaali on kevyttä hamppu- ja luomupuuvillasekoitetta. Kangas on ohuempaa mitä miesten hamppu T-paidossa - juuri sopivaa lämpimiin kesäpäiviin. Koska hihattoman kankaassa on hamppua, sen pinta on elävä ja epätasainen.

Hamppupaitojen suurin vahvuus on kankaan nopea kuivuminen ja se, että paita pitää lämpimänä myös kosteana. Arjen menojen lisäksi hamppupaidat soveltuvatkin hyvin esimerkiksi vaellukselle tai urheiluun.

Hamppukangas imee kosteutta ja on luonnostaan antibakteriaalinen. Hamppupaidat hengittävät paljon paremmin kuin puuvillapaidat. Paita lämmittää kylmällä ja viilentää kesäkuumalla. Hajut on helppo saada pois alhaisissakin lämpötiloissa.

Materiaali: 55% hamppu, 45% luomupuuvilla
Väri: Sininen

Hoito-ohje: Pesu 30 astetta. Ei rumpukuivausta. Tuuletus riittää, mikäli paidassa ei ole näkyviä tahroja.

HUOM. Tätä vaatetta ei kannata pestä kuumemmassa kuin 30C, sillä kangas ei kestä. Oikein huollettuna paita kestää hyvin käytössä.

____

Koko-opas: Mitat ovat vaatteen mittoja, eivät vartalon. Vertaa mittoja esimerkiksi omaan sopivan kokoiseen hihattomaan. Mitat ovat suuntaa antavia.

Miehet_Koko-opas_hihattomat_ekohelsinkitoimitus2018_ekoehelsinki

2 Tuotetta

Data sheet

Valmistusmaa
Kiina
Sertifikaatti / Standardi
GOTS (Global Organic Textile Standard)
Luomu?
Kyllä
Eettisyys?
Fair Wear Foundationin jäsen
Ekologisuus?
Luomu
Hoito-ohje
Pesu 30 astetta
Mallisto
Miesten mallisto
Valmistettu Suomessa?
Ei

Saatat pitää myös